Terkep

Kérem válasszon nyelvet

magyardeutsch
  • Vendégház - Hövej

  • Vendégház - Hövej

  • Vendégház - Hövej

Következő
  • 1
  • 2
  • 3
Előző
Programajánlatok

Horgászat

 

Horgászat

A vendégháztól 500 méterre található Berek Horgászpartó intenzív halállomány garantált horgász élményben részesíti a kezdő és gyakorlott horgászokat is!
A tavat számos 10 kg feletti ponty és amúr lakja, melyek megfogása odafigyeléssel akár egy kezdő horgász számára is reális cél lehet.
A tavon a „fogd meg és engedd vissza” (Catch & Release) szemlélet az irányadó!

A tóparton vendégeink részére 14 kiépített horgászhely várja a vízpart szerelmeseit. A horgászat feltételei letölthetők a horgászrend menüpontban. A horgászathoz előre szükséges a horgászhely foglalása!

A horgásztón engedélyezett az etető hajó illetve az etetés.

A tóban található halfajok: intenzíven telepített tőponty, nyurgaponty, kárász, dévér. Ragadozó halak: süllő, csuka, balin, fekete sügér.
Tórekorderek 2013-ban: ponty 22 kg, Amur 17 kg

Tavunk halastóként üzemel, ezért a horgászathoz állami jegyre nincs szükség illetve horgászat előtt a fogási naplóba nem kell beírni a víztér kódot.

Halak kímélése érdekében, a pontyhorgászathoz kötelező a pontymatrac, sebfertőtlenítő és nagypontyos merítő használata! /napijegy vásárlásakor be kell mutatni vagy a helyszínen bérelhető/ Fényképezéskor mindig tartsuk a halat a pontymatrac felett és térdelve fényképezzünk, magasra emelni nem szabad.

A 4 kg feletti pontyot, 3 kg feletti amúrt, 1 kg feletti dévér keszeget minden esetben azonnal vissza kell engedni a tóba, szákba tenni tilos.